Alfa Romeo Veloce S: Bereikbare bommetjes!

Alfa Romeo Veloce S: Bereikbare bommetjes!

Alfa Romeo Veloce S

De MiTo en de Giulietta zijn de oudste modellen in de range van Alfa op dit moment. En het feit dat ze het zo lang volhouden, moet gevierd worden! Alfa komt met een special edition van de MiTo en de Giulietta met de badge ‘Veloce S’ opgespeld. Wil je er een hebben, dan moet je snel zijn, want er zijn maar 200 stuks van ieder verkrijgbaar!

Wat maakt de Veloce S zo bijzonder? Allereerst het lakwerk, de Veloce S’en zijn in een kleurtje gestoken zwarter dan zwart met gitzwarte wielen en heerlijk rode details zoals de badges, de remklauwen en subtiele bestickering. Je krijgt een carbon-look op je grillen, de spiegels en je mistlamphouders. Parkeersensoren, een achteruitrij-camera en climate control? Zit er gewoon bij in. Ook van binnen wordt je verwend met de luxe die je van Alfa gewend bent, inclusief een 7 inch scherm waarop je alle functies van je mini-Ferrari kunt bedienen.

De grootste van de 2, de Giulietta, is met nog wat moois bedeeld, namelijk een Gran Turismo uitlaatsysteem wat door Magneti Marelli 1919 is vervaardigd! Lees: Het is moeilijk om een nog luidruchtigere Giulietta te vinden dan deze! 

En dan de prijzen: de 170 pk sterke MiTo Veloce S kost €26.900,- bij onze oosterburen en de grote broer, de 240 pk sterke Giulietta Veloce S kost daar €38.550,-. Telt daar een klap BTW en BPM bij op en dan weet jij de prijs van je Italiaanse bommetje!

Alfa Romeo Veloce S

Alfa Romeo Veloce S

Alfa Romeo Veloce S

Alfa Romeo Veloce S

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.