Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Wagon: De wagon die wij willen!

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Wagon: De wagon die wij willen!

Met de Alfa Romeo Tonale brengt Alfa een erg fijne, compacte, crossover-SUV op de markt. Maar, wij willen een concurrent voor de nieuwe BMW M3 Touring!

En daar komt de Alfa Romeo Quadrifoglio in beeld. 510 Paarden verpakt in een carrosserie die jou, je hele gezin en de labrador mee kan nemen. Je ziet het al voor je he? Nou, anders wij wel! De pixel-kunstenaar van deze wagon, j.b.cars, maakt onze stoutste dromen ineens iets meer werkelijkheid.

Deze maagdelijk witte Giulia, welke duidelijk een GTAm is, heeft de transformatie ondergaan tot een volwaardige wagon en zeg nou eerlijk: deze mag toch linea recta door naar de productielijn van de Italianen? Waar de GTAm gelimiteerd is tot 500 exemplaren, achten wij de kans op een GTAm wagon nihil, maar jongens laat dit een duidelijk statement zijn naar Alfa Romeo dat een familieversie van de Quadrifoglio een behoefte gaat invullen waarvan de autoliefhebber niet eens wist dat die vraag er was!

Helaas hebben we maar een foto van deze digitale render, maar wanneer wij beelden ontvangen van deze render vanuit meerdere hoeken, gaan wij deze zeker met je delen!

Bron: j.b.cars

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.