Stel nu je eigen Alfa Romeo Giulia QV samen

Stel nu je eigen Alfa Romeo Giulia QV samen

Oke, écht samenstellen kun je hem nog niet en voor nu kun je enkel en alleen de QV variant samenstellen. Maar goed, wij van Hart voor Auto’s vinden de QV natuurlijk ook de lekkerste variant en een beetje spelen met kleuren en velgen is een prima tijdverdrijf!

Eens kijken hoe wij hem graag zien… We beginnen met het kiezen van de kleur. Wij kiezen op dit moment voor Bianco Trofeo (wit) maar het ook zo maar Blu Montecarlo (blauw) kunnen zijn want ook dat ziet er schitterend uit op deze Italiaan. Vervolgens heb je alleen nog de keus uit twee type velgen en wij kiezen voor de 19 inch set in Ultralight Silver.

Hoewel het wat betreft de configurator hier al ophoudt, kun je nog wel wat uurtjes spenderen op de website van Alfa Romeo. Je vindt er namelijk alles wat je dient te weten over de Alfa Romeo Giulia QV. Zo lees je bijvoorbeeld dat de gewichtsverdeling tussen voor en achter, precies 50% is. Maar ook dat de 2.9 liter V6 Twin-Turbo motor 510 pk levert, zorgt voor een 0 tot 100 km/h tijd van slechts 3,9 seconden en dat dit een topsnelheid oplevert van maar liefst 309 km/h. Maar ja, dat had je natuurlijk al op Hartvoorautos.nl gelezen…

Klik hier of op de foto hierboven voor de configurator.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.