Drift rond je AirBNB vakantiehuis

Drift rond je AirBNB vakantiehuis

Ben jij nog opzoek naar de perfecte vakantiebestemming? Stel je eens voor dat je in een prachtig huis verblijft, omringd door adembenemende natuur, en dat er ook nog eens een volwaardige driftbaan, een dirt oval en een scala aan go-karts tot je beschikking hebt. Het klinkt als de droom van elke autoliefhebber, maar het kan dus echt!

In het Amerikaanse Pomona (Missouri) ligt: Little Talladega. Een unieke AirBNB waar het hart van een autoliefhebber sneller van gaat kloppen. Je kunt hier samen met 20 vrienden gebruik maken van de 6 slaapkamers en -badkamers en de vele andere faciliteiten welke het huis te bieden heeft. Alleen is de vraag of je voor het huis komt, of wat er te doen is? Je kunt namelijk op het 60 hectaren grootte terein gebruik maken van de tennisbaan, basketbal baan, honkbalveld, zwembad, danszaal en als kers op de taart… de racebanen.

Rond het huis zijn twee racebanen te vinden, waarop je zowel met je auto als met karts kunt driften. Heel groot zijn de banen dan ook niet. Maar groot genoeg om plezier te hebben met je vrienden. Op het terrein zijn er driftkarts te vinden waarmee je rond je verblijfplaats kunt driften. Met je eigen auto een rondje driften kan ook. Mocht er iets stuk gaan? Geen enkel probleem. In de garage is genoeg ruimte en gereedschap om je auto weer de weg op te krijgen.

Overnachten in dit te gekke verblijf kost je zo’n $3000 per nacht. Dit klinkt misschien als heel veel geld, maar kost je (als je met 20 personen gaat) zo’n $150 per persoon per nacht.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.