Afrojack’s nieuwste speeltje met 800 pk!

Afrojack’s nieuwste speeltje met 800 pk!

812 Superfast Afrojack

En voor degene die denkt ‘die wordt rustig ingereden’, FOUT! De 800 pk sterke Ferrari 812 Superfast mocht meteen meedoen met de Gumball!

Voor degene die nu denkt ‘Maar onze Nick begon de Gumball in een knalrode Aventador SV!?’ Klopt helemaal, maar na een dag mocht de stier al op stal blijven staan. Waarom?

  1. Omdat de velgranden een smerige opdonder hadden gekregen op een stoeprand in de kanaaltunnel.
  2. Omdat ie gewoon helemaal k*t zat.

Dus, Nick van de Wall stapte samen met Jeroen van de Berg ‘gewoon’ over in de, excuses, ZIJN grijze Ferrari 812 Superfast. En wij snappen dat ook wel met de 2.08 meter die onze plaatjesdraaier groot is: meer beenruimte, een hogere zit en meer ruimte om eventuele wulpse, vrouwelijke lifters mee te nemen naar Bologna.

Of ze dat laatste hebben gedaan, weten we niet, maar samen met Thijs Timmermans en Josh Cartu was er een verdomd mooi Ferrari-trio a 800 pk en 716 Nm per stuk vertegenwoordigd tijdens de Gumball 3000! Nick moest na Bologna echter afhaken, omdat hij weer plaatjes moest gaan draaien. Tja, de aanschaf van het steigerende paard moet toch weer terug verdiend worden!

812 Superfast Afrojack

812 Superfast Afrojack

812 Superfast Afrojack

812 Superfast Afrojack

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.