Actief met de Ipad Active Car Mount!

Actief met de Ipad Active Car Mount!

Je kunt er niet meer omheen, tegenwoordig is de laptop in de kast opgeborgen en maakt men gebruik van een iPad. Voor de iPad zijn verschillende houders en beschermhoezen verkrijgbaar, maar heb jij ooit eerder een houder gezien die zowel thuis als in de auto te gebruiken is? Lees dan snel verder!

Wat mij op viel tijdens het gebruiken van de iPad Active Car Mount is het gebruiksgemak, je kan je iPad zo veel functioneler laten worden. De houder heeft een standaard waardoor je de iPad zeer stevig op tafel kan zetten zoals jij wilt, verschillende hoeken is geen enkel probleem. Wanneer je deze omdraait zie jij ook dat je de iPad makkelijk als toetsenbord kan gebruiken, het scherm draait immers mee. Op het moment dat je druk bezig bent op de iPad en je moet plotseling in de auto stappen omdat de chauffeur voor staat o.i.d. hoef je niets op te bergen. Je pakt de iPad zo mee en klikt het door het slimme slide-in systeem zo in je auto. Hierdoor maak je je iPad multifunctioneel, gebruiksvriendelijk en ga zo maar door. 

Lange reizen vormen soms een uitdaging voor de bestuurder, vooral als er kinderen aan boord zijn. Met de perfecte iPad- integratie in uw auto kan de reis voor passagiers niet lang genoeg duren. Naar een film kijken, naar muziek luisteren of surfen op het internet zorgt voor ontspanning voorin én achterin.

De iPad houder is eenvoudig in het gebruik, zowel thuis als in de auto. De stabiele houder is snel en eenvoudig te bevestigen aan de autostoel. Door het slimme, sophisticated slide-in systeem, is de iPad vervolgens snel in en uit de houder te plaatsen. Via de 12v adapter wordt de iPad opgeladen. Vaste voeding op het boordnet van uw auto is tegen een meerprijs leverbaar.

iPad Active Car Mount - www.hartvoorautos.nl

iPad Active Car Mount - www.hartvoorautos.nl

Product Specificaties

• Ingebouwde infrarood hoofdtelefoon zender
• Rubber Coating
• In Car Crash tested
• Click & Go kabelvrij bevestigingssysteem
• Slide in & out easily
• iPad autolader, 12v
• Draadloze koptelefoon (inclusief beschermhoes)
• Ook voor thuisgebruik

Door de unieke eigenschappen van de iPad Active Car Mount is dit de eerste ipad
houder die geschikt is voor gebruik in huis en in uw auto.

iPad Active Car Mount - www.hartvoorautos.nl

iPad Active Car Mount - www.hartvoorautos.nl

Interesse in de iPad Active Car Mount? Klik dan hier.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.