Abt pakt de Audi A7 aan!

Abt pakt de Audi A7 aan!

Audi A7 ABT

De nieuwe A7 vindt mondjesmaat zijn weg naar het publieke asfalt, maar op de meer potente broertjes moeten we nog even wachten. Kun je dat niet, dan heeft Abt de oplossing!

De nieuwe A7 zal weer gretig aftrek vinden onder de vlugge zakenlieden die zichzelf vorstelijk willen vervoeren. Waar een A7 al een potente rakker is, kan het altijd potenter. De S7 met een V6 met 450 pk komt eraan en de RS7 zal er ook zeker komen. Alleen hoeveel die vermogen mee krijgt, weten we niet precies. Het zal in ieder geval veel zijn!

Kun je niet wachten? Dan koop je een A7 55 TFSI en je gaat naar Abt. En wat gebeurt er dan? Een beetje magie en je hebt 425 pk in plaats van 340 pk en 550 Nm in plaats van 500 Nm!

De A7 heeft het beste van een aantal werelden, het is naast een heerlijke linkerbaancruiser ook een prima auto om je bij klanten te vertonen en om je gezin in mee te nemen op een zaterdagmiddag-tripje! Tipje van ons? Monteer een setje kleinere wielen, want met deze 22 inch joekels voel je ieder losliggend steentje!

Audi A7 ABT

Audi A7 ABT

Audi A7 ABT

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.