Aandachttrekkerij 2.0: BMW 640i met KLAPPER UITLAAT!

Aandachttrekkerij 2.0: BMW 640i met KLAPPER UITLAAT!

6-serie

Aftermarket-uitlaatsystemen zijn op dit moment hotter dan hot. En dan het liefst een Akrapovic-systeem met pops & bangs om kans te maken op de hoofdrol in een aflevering van ‘Bonje met de buren’. Dat het ook anders kan, bewijst deze BMW 640i.

Iedereen kan auto’s met aftermarket-uitlaatsystemen opzoeken op verkoopsites: Akrapovic, Milltek, Supersprint, noem alle gevestigde namen maar op. Maar dat je ook bij het invullen van de zoekterm ‘Klapper’ een uitlaatproducent kon vinden, wisten wij van Hart voor Auto’s ook niet. Deze gitzwarte dakloze Knight Rider alias BMW 640i met ‘KlapperUitlaat’ prijkte bovenaan in de zoekresultaten.

Nu moet de 3 liter 6 cilinder motor van deze potentiële maffiabak van zichzelf al verdomd lekker klinken, maar met een KLAPPER UITLAAT, zoals deze in de optielijst genoemd wordt, moet je toch wel heel Woensel bij elkaar kunnen klapperen, lijkt ons. De fabrikant is zelfs bij Google niet bekend, dus wij zijn benieuwd of het kwaliteitsmateriaal is of niet.

Wat we wel weten, is dat de slogan ‘BMW maakt rijden geweldig’ desalniettemin zeker op gaat voor deze wagen. Want ondanks dat je bij het starten van de flamboyante 6’er waarschijnlijk je stokdove oma nog wakker kunt krijgen, zal het rijcomfort van deze met 20 inch velgen bedeelde zwarte puma ongekend zijn. Alleen ja, wie gaat er in deze 320 pk sterke Duitser rijden? Boef of JoeyBravo misschien. Of toch Ronnie Flex wanneer die zijn rijbewijs eindelijk heeft?

Wij zien je buurman, die gepensioneerd econoom/advocaat is, namelijk niet voorbij komen in een black on black 6-serie cabrio met 4 megafoons als uitlaten. Voordeel voor de nieuwe eigenaar is wel dat je je mobiele telefoon kunt connecten door middel van Bluetooth of een USB-aansluiting, dus altijd en overal je favoriete muziek door de speakers heen kunt pompen, ideaal. En doe je dat niet, dan gebruik je gewoon je KLAPPER UITLAAT om op de boulevard te laten merken wie de baas is!

6-serie

 

6-serie

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.