740PK RS6-R: Kan deze Youtuber hem baas?

740PK RS6-R: Kan deze Youtuber hem baas?

We zullen deze door Abt getunede RS6 niet snel terug zien in een van zijn Youtube-videos, maar Giel de Winter kan vanaf nu niet meer ongezien over straat. Nou was dat normaliter ook al niet meteen het geval, omdat de Winter een bekende is door zijn videos op het Youtube-kanaal StukTV.

Kwajongens-streken uithalen en dat opnemen is blijkbaar een lucratieve business. Giel en zijn kompanen zijn goed voor meer dan 2.5 miljoen abonnees op het videoplatform en met de bijbehorende views zijn de reclame-deals niet mis. Hij is geen Audi-maagd meer, daar zijn eerste Audi een smaakvol samengestelde Q8 was, maar soms moet je jezelf nou eenmaal kietelen.

En met deze gelimiteerde RS6-R is dat goed gelukt! Kostbaar is deze aangepaste RS6 wel met een nieuwprijs van bijna €340.000,- maar bij dit exemplaar was de kop er al af. Dit is een gevalletje ‘betalen en genieten’ en met 740PK is het gegarandeerd vlinders in de buik als het pedaal onderin gaat!

Wat zeg jij: is deze Abt geslaagd of niet?

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.