717 pk in je bestelbus? Koop een Jeep Trackhawk op grijs kenteken!

717 pk in je bestelbus? Koop een Jeep Trackhawk op grijs kenteken!

Natuurlijk willen we een 717 pk sterke Jeep op onze oprit hebben staan, maar zodra je het prijskaartje van €238.000,- hoort, haken de meesten van ons af.

Maar, er is een oplossing, voor minder dan de helft! Er is maar één eis: een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dus, je moet ondernemer zijn of ondernemer worden. En heb je nog geen idee in welke sector je wil gaan ondernemen, dan doen wij alvast twee voorstellen: snelkoerieren of orgaantransport.

Zo, dat probleem ook weer opgelost, nu kun je naar de dealer toe en meer dan de helft besparen op je 717 pk sterke koeriersbus. Je steigerende Jeep moet wel even omgebouwd worden, wat betekent dat je een vlakke laadvloer krijgt die loopt vanaf de achterklep tot achter de voorstoelen en een schot tussen jou en het laadruim. Handig voor het stapelen van je pakketjes en het voorkomt ook weer dat je al die Coolblue-pakketjes en koelboxen met organen door de hele auto laat vliegen wanneer je probeert in 3,7 seconden naar de 100 te schieten. Want dat kan de Trackhawk, dat beloven wij je plechtig.

De eindstand is dat je €107.360,- af mag tikken bij Kien in Arnhem en dan mag de grijze krachtpatser met jou mee naar huis. Wil je hem in het zwart of in het grijs? Kan ook, dan kost ie alleen €337 meer, maar dan moet je wel even langs bij Koenen in Echt. En misschien nog wel het allermooiste, je benzine is zakelijk af te boeken en de auto schrijf je gewoon volledig zakelijk af. Wij zouden alleen wel adviseren om de auto volledig zakelijk te rijden en er een klein auto voor de prive-kilometers bij te kopen, want de bijtelling op deze joekel zal niet mals zijn!

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.