625 pk voor de nieuwe BMW M5 Competition Package

625 pk voor de nieuwe BMW M5 Competition Package

BMW M5 Competition

En daar komen we per ongeluk achter wanneer het hoofd van de BMW Driving Experience zich verspreekt tijdens een evenement. 

Wij kunnen daar natuurlijk smakelijk van genieten! De eerste M5’s moeten nog geleverd worden, maar er wordt meteen een anabolenkuurtje op de tafel geknikkerd. De nieuwe M5 is standaard al een strepentrekker die zijn gelijke niet kent. 600 pk, 750 Nm koppel en een pufje van 0 tot 100 in 3,4 seconden maken hem al sneller dan de Mercedes E63 S en de Audi RS6. Al blijft de Audi RS6 sedan die we eerder deze week in de spotlight zetten de M5 Competition wel op zijn staart zitten, maar a la, die is dan weer niet fabrieks origineel.

Terwijl er van de M2 Competition wel al officiele foto’s zijn, van de M5 Competition Package zijn ze er nog niet. Dus je moet het nog even stellen met de M5 op deze foto’s, bedeeld met M-Performance tierelantijntjes. Wordt het een gelimiteerde uitvoering? Weten we niet. Exacte prestaties? Weten we niet. De prijs? Weten we niet. Wat we wel weten, is dat het een prijskaartje is waar je mond van open zal vallen en dat de 0 tot 100 sprint geklaard zal worden in een tijd die nog dichter tegen de 3 seconden aan zal liggen. Mocht je bij het stoplicht dan een Ferrari LaFerrari of Pagani Huayra tegen komen, kun je die bij een groen licht mooi in hun nek blijven hijgen! Zo, hebben we je toch nog iets kunnen vertellen.

BMW M5 Competition

BMW M5 Competition

BMW M5 Competition

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.