5x Mercedes-Benz C63 AMG Black Series!

5x Mercedes-Benz C63 AMG Black Series!

In Nederland is de Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series een erg zeldzame verschijing, volgens onze informatie staat er zelfs geen één op Nederlands kenteken.

Maar vandaag kon je in Zandvoort terecht, op het circuit van Zandvoort om precies te zijn, om deze uber Mercedes van dichtbij te kunnen bewonderen. Er waren maar liefst vijf C63 AMG Coupe Black Series uit de stallen van Mercedes AMG getrokken en ook waren er een stuk over tien ”gewone” C63’s aanwezig, een drietal SLS’en en een CLS63 AMG.

Ook op de parkeerplaats stond het vol met Duitse bolides, meerdere AMG’s, een Audi R8 en ook een zeldzame VW Touareg R50.

Wat er te doen was? Vandaag was de AMG Drive Academy neergestreken in ons landje, om AMG bezitters eens een goed te leren rijden op het circuit. Of Zandvoort een circuit is uit een lijst van circuits die deze AMG’s aandoen is onbekend, het zou ook kunnen dat AMG specifiek Circuit Park Zandvoort heeft uitgekozen.

Helaas konden wij geen foto schieten waar alle vijf de Black Series naast elkaar stonden. Onderstaande foto is afkomstig van autojunk.nl.

5x C63 AMG Coupe Black Series

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.