500.000KM in de Porsche Panamera? Geen enkel probleem!

500.000KM in de Porsche Panamera? Geen enkel probleem!

De meeste auto’s zijn goed op na 79 rondjes rondom de evenaar. Maar niet deze Porsche Panamera! Na 11 jaar heeft deze Panamera de respectabele kilometerstand van een 500.000 kilometers behaald. En het mooiste van allemaal: deze kilometers zijn allemaal gemaakt door de eerste en enige eigenaar!

In 2011 werd deze Panamera in Carbon Grijs Metallic afgeleverd in Eindhoven en werd deze meteen ingezet voor zakelijke reizen richting het eigen bedrijf van de eigenaar, gevestigd in Frankrijk. Deze man weet wat genieten is! Niet om de haverklap in het vliegtuig stappen, nee, de 550pk sterke diesel was en is een veel fijnere reisgenoot!

Verzamelwoede

Velen verzamelen stempels in hun paspoort, deze eigenaar heeft trouw al zijn dealerstempels in het onderhoudsboekje laten zetten door Porsche Centrum Eindhoven. En de eigenaar is nog lang niet uitgekeken op zijn Panamera, dus wellicht kunnen we over 5 jaar een bericht plaatsen met de 750.000 kilometer-mijlpaal!

Leuk detail: de auto is deze week opgehaald bij de dealer, door de kleinzoon van de eigenaar. Dit omdat, hoe verrassend, de eigenaar zelf in Frankrijk zat! De Panamera kan er in ieder geval weer een tijdje tegenaan!

Bron: Porsche Centrum Eindhoven

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.