44.000 kleuren voor de Rolls Royce Cullinan

44.000 kleuren voor de Rolls Royce Cullinan

Rolls Royce Cullinan

En voor degene die nu denkt ‘Dat zal wel, 44.000 kleuren op de Cullinan, ik kan er niet eens 10 opnoemen’, we bewijzen het je even!

De luxe-autobouwer brengt ‘uniek’ naar een nieuw level, werkelijk waar alles aan de auto is naar eigen smaak te maken en dat zorgt ervoor dat er geen twee dezelfde auto’s uit de fabriek rollen.

In de online configurator zijn twintig kleuren beschikbaar, maar de Britten kunnen 44.000 kleurtinten onderscheiden die je aan de buitenkant van je offroad-zeepkist kunt plakken. Van Belladonna Purple tot Petra Gold, er is een creatieveling aan het werk geweest daar. Ons nuchtere aardbolbewoners even lekker maken met iets wat we toch nooit kunnen kopen. En toch Rolls Royce, zijn we blij met jullie.

Mocht tussen die 44.000 tinten niet jouw kleur zitten, dan breng het voorwerp met die kleur maar mee, dan maken ze het alsnog. En ook van het interieur is alles naar jouw wens te maken, van de inleg in het dashboard, tot de stiksels tot eventueel zelfs je initialen in de hoofdsteunen. Er kunnen zelf uitschuifbare stoeltjes in de achterklep worden geïntegreerd, maar wij zien vooral graag de ‘sterrenhemel’ terug in het plafond, ook al zullen ook wij deze auto nooit kunnen betalen.

Was je vandaag niet op je productiefst, dan wordt je dat vanavond alsnog. Ga jij aan de haal met de configurator, stuur ons dan ‘jouw’ Cullinan door!

Rolls Royce Cullinan

Rolls Royce Cullinan

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.