400pk in je Golf 7 GTI: Aspec PPV400S!

400pk in je Golf 7 GTI: Aspec PPV400S!

Aspec PPV400S

Een typeaanduiding waarmee je bij Scrabble 3x woordwaarde kunt bijschrijven: betekent dat veel goeds? Ojazeker!

Aspec komt met de PPV400S-kit voor je Golf 7 GTI en zorgt ervoor dat je met 400 pk door het plaatselijke park rond kunt maaien. Wij kiezen zorgvuldig voor het woord ‘maaien’, want je GTI wordt met het PPV400S-kitje ook meteen voorzien van een volledig uit carbon opgetrokken bodykit waardoor je pretraket meteen het uiterlijk krijgt van een, jawel, zitmaaier. Wel de dikste en meest luxe zitmaaier: ook nog een koolstofvezel grille, motorkap, achterspoiler en spiegelkappen opgetrokken uit het lichtgewicht spul. Maar, zonder gekheid: deze blubberdikke GTI waarbij de invloed van de Clubsport goed zichtbaar is, is een van de dikste GTI’s die wij ooit hebben gezien!

Honda heeft het record voor snelste grasmaaier sinds kort op naam, maar wij durven er een wedje op te zetten dat de Aspec-GTI nu voor deze titel kan gaan! Echter, wij twijfelen of het hebben van deze titel enige meerwaarde heeft. Laten we maar duimen dat een van de Golf 7 GTI-bezitters in Nederland snel beslist om een Aspec-kit aan te schaffen: de grijze Golf heeft de PPV400-kit en de andere Golf is de PPV400S-versie (lees: volledig carbon!). Heeft een van jouw beste maten echt zo’n bodykit nodig? Tag diegene!

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

Aspec PPV400S

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.