4 compleet onnodige Shooting Brake hypercar-renders

4 compleet onnodige Shooting Brake hypercar-renders

Ah, de magie van het internet. Prullenbakmateriaal, of reden voor een feestje?

Het is de meest geliefde en tegelijkertijd de meest gehate carrosserievorm die we tot nu toe kennen: de Shooting Brake. De laatste paar jaren begint de hype rondom het design ervan steeds harder toe te nemen, wat resulteert in een groeiend aantal merken dat het als een reëele optie ter uitbreiding van hun vloot gaat zien. Of we hier blij mee moeten zijn, laat ik even in het midden. Wat je ook van de shooting brake vindt, niemand kan eromheen dat het geregeld een frisse kijk op een bepaald model auto geeft. Het zorgt direct voor een andere persoonlijkheid, en dat is iets wat je tot op zekere hoogte toch moet kunnen waarderen.

Dat gezegd hebbende: ik heb oprecht geen idee hoe ik de auto’s hieronder moet waarderen. Mooi is iets anders, maar, eh, speciaal zijn deze renders zeker. Wat vinden jullie? Blijven spammen tot Ferrari, Mercedes, Honda en McLaren die shooting brakes verwezenlijken, of de handen van de ontwerper eraf hakken, zodat hij nooit meer kan Photoshoppen?

2017-acura-nsx-shooting-brake-rendered-as-beastly-winter-car-113523_1

ferrari-fxx-k-shooting-brake-rendered-as-customer-racecar-for-the-entire-family-115754_1

mclaren-p1-gtr-shooting-brake-rendered-as-insane-racecar-assistance-vehicle-115702_1

clown-shoe-mercedes-amg-gt-is-a-brilliant-shooting-brake-rendering-115753_1

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.