Nieuws

[360º Video] Als passagier in een F-Type Project 7!

Afgelopen dinsdag vond er op het circuit van Zandvoort een speciale trackday plaats: European Racewars! Je hebt dit allemaal kunnen volgen via onze live video’s op Facebook. Als je goed hebt gekeken zag je er een aantal bijzondere auto’s waaronder een BRABUS G6000 4×4², twee Lamborghini Aventadors en een zeldzame Jaguar F-Type Project 7.

De Jaguar F-Type Project 7 is in feite een dakloze F-Type R met een nóg krachtigere 5.0 liter grote V8 Supercharged. Dit blok is in de Project 7 goed voor een vermogen van 575 pk en 680 Nm. De sprint van 0 tot 100 km/h is in 3,9 seconden geklaard en de topsnelheid ligt op 300 km/h (begrensd). Daarnaast zijn er uiteraard nog tal van andere aspecten veranderd en verbeterd zoals de wielophanging, het gewicht en het interieur. Als klant heb je de keuze uit vijf metallic kleuren: Ultra Blue, Caldera Red en British Racing Green met optionele stickers in wit en Ultimate Black en Glacier White met stickers in grijs. Van dit bijzondere model worden er slechts 250 stuks gebouwd voor een prijs +€200.000,-.

Wij van Hart voor Auto’s proberen jullie altijd zo goed als het kan te laten meegenieten van alle mooie auto’s die wij mogen rijden. Zo delen wij onze ervaringen in onze rijtesten en zit je zelf achter het stuur in onze zogenoemde POV Drive video’s. Vanaf nu zul je ook op een andere manier kunnen meegenieten. Namelijk met 360º video’s!

Samen met onze vrienden van 360Fabriek.nl hebben wij afgelopen dinsdag de eerste 360º video’s opgenomen en als eerste is die bijzondere Jaguar F-Type Project 7 aan de beurt. Het beste kun je de video openen met de YouTube-app op je smartphone. Wil je de ultieme ervaring dan kun je de video bekijken met een virtual reality bril. Graag horen wij van jullie wat jullie ervan vinden en wat jullie graag zouden willen zien in dergelijke 360º video’s.

Laat het ons weten in een reactie!

Stichting Laureus
De Jaguar F-Type Project 7 was samen met de Mercedes-Benz SLS GT3 en de Mercedes-Benz C63 AMG Black Series ter beschikking gesteld voor stichting Laureus. Tijdens European Racewars kon je een X bedrag betalen om met deze drie auto’s over het circuit te knallen. Het totale bedrag dat werd opgehaald, een paar duizend euro, komt geheel ten goed van deze Stichting. Laureus zet zich in voor sport gerelateerde projecten en draagt daarmee bij aan het verbeteren van de levens van miljoenen kinderen. Voor meer informatie over deze stichting kun je een kijkje nemen op laureus.nl!

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.