Hier scoor je kaarten voor de Formule 1 Dutch GP in Zandvoort!

Hier scoor je kaarten voor de Formule 1 Dutch GP in Zandvoort!

Na 35 jaar afwezigheid keert de Nederlandse Formule Grand Prix in 2020 eindelijk terug in Zandvoort. Daar wil jij als liefhebber met een Hart voor Auto’s natuurlijk bij zijn, toch?

Het is officieel dat de Dutch Grand Prix in mei 2020 terugkomt naar Nederland, een exact raceweekend is er echter nog niet opgegeven. Voor nu houden we rekening met het weekend van 10 mei 2020, aangezien de Dutch Grand Prix vóór die van Monaco zal plaatsvinden. Eén ding is zeker; dit F1 spektakel wil je niet missen! Maar hoe zorg je ervoor dat je niet misgrijpt en je op tijd kaarten in huis hebt?

De organisatie wil dat iedere racefan evenveel kans heeft op het bemachtigen van de felbegeerde tickets. Vandaar dat je van maandag 27 mei 09:00 uur tot en met 16 juni HIER kunt registreren door je gegevens achter te laten. Iedereen die zich in deze periode registreert, maakt evenveel kans om tickets te bemachtigen. Na de registratie periode en bekendmaking van de details over tickets voor de F1 Dutch Grand Prix, ontvang je per email de informatie over hoe en per wanneer je tickets aan kan vragen. Alleen fans die zich vóór 17 juni hebben geregistreerd, ontvangen deze mail en maken kans om een ticket te bemachtigen. Als er meer inschrijvingen zijn dan tickets, wordt er geloot.

Prijsindicatie
Hoewel het registreren kosteloos is, zullen de tickets voor de Dutch Grand Prix niet goedkoop zijn. Jan Lammers bevestigde tijdens de persconferentie dat er marktconforme ticketprijzen gehanteerd worden. Je kunt rekening houden met prijzen vanaf €200,-.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.