Nieuws

2-uurs race karten 27 september [Hart voor Auto’s Special]

Woensdag 27 september zin om wat leuks te doen met vrienden? Schrijf je dan nu in voor deze Hart voor Auto’s Special: een 2-uurs race karten!

Ga met een team de strijd aan in deze Endurance race van Kartcentrum Lelystad in de CRG-huurkarts (390cc, 85 km/u)! Na een trainingskwalificatie van 15 minuten wordt vanachter de startlampen de twee uur durende race gestart. Geen pauzes, maar wel minimaal drie pitstops en een tankbeurt! Een goede strategie en tactiek die tijdens de race worden toegepast, zullen van groot belang zijn. Meld je snel aan voor deze prachtige race, want vol = vol. Het inschrijfgeld bedraagt €165,00 per team. Dit kan je dus delen door het aantal teamgenoten die meerijden, zo is karten BETAALBAAR. Een team van 3 personen is ideaal, maar deelnemen mag ook met meerdere personen (maximaal 5).

Schrijf je snel in met vrienden en/of collega’s! Bij deze wedstrijden met huurkarts staat FUN bovenaan en gaat het erom dat iedereen een leuke avond heeft gehad.

Programma

18:45 – 19:00 uurAankomst en inschrijven
19:00 – 19:15 uurRijdersbriefing
19:15 – 19:30 uurKwalificatietraining
19:45 – 21:45 uur2-uurs race

Na uw inschrijving dient u direct via te Ideal betalen, na betaling is de inschrijving pas definitief.

Foto’s door Evert Woutersen Sportfotografie

26-jarige petrolhead in hart en nieren. Heeft oog voor detail. Social media content specialist. Is vooral actief achter de schermen en draagt de verantwoordelijkheid voor de Hart voor Auto's video's.