2-uurs race karten 26 juli [Hart voor Auto’s special]

2-uurs race karten 26 juli [Hart voor Auto’s special]

Woensdag 26 juli zin om wat leuks te doen met vrienden? Schrijf je dan nu in voor deze Hart voor Auto’s Special: een 2-uurs race karten!

Ga met een team de strijd aan in deze Endurance race van Kartcentrum Lelystad in de CRG-huurkarts (390cc, 85 km/u)! Na een trainingskwalificatie van 15 minuten, wordt vanachter de startlampen de twee uur durende race gestart. Geen pauzes, maar wel minimaal drie pitstops! Een goede strategie en tactiek die tijdens de race worden toegepast, zullen van groot belang zijn. Meld je snel aan voor deze prachtige race, want vol=vol. Het inschrijfgeld bedraagt € 165,00 per team. Dit kan je dus delen door het aantal teamgenoten die meerijden, zo is karten BETAALBAAR. Een team van 3 personen is ideaal, maar mag ook met meerdere personen (maximaal 5).

luchtfoto__571cae67d81c8

Schrijf snel in {klik op link} met vrienden en/of collega’s! Bij deze wedstrijden met huurkarts staat FUN bovenaan en gaat het erom dat iedereen een leuke avond heeft gehad.

Programma

18.30 – 18.45 uur Aankomst en inschrijven
18.45 – 19:00 uur Rijdersbriefing
19.00 – 19:15 uur Kwalificatietraining
19.30 – 21.30 uur Race

Na inschrijving moet u direct via Ideal betalen, na betaling is de inschrijving pas definitief.

Inschrijven kan hier [Klik op deze link]

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.