2.000+ PK Nissan Patrols: Niets speciaals in Dubai

2.000+ PK Nissan Patrols: Niets speciaals in Dubai

Je kent de filmpjes vast wel, de Nissan Patrols die door de zandbak ploegen die de naam Dubai draagt. Nu hebben wij een video gevonden waarin allerlei van deze auto’s bij elkaar komen.

De heren van CB Media zijn naar de dragstrip van Dubai afgereisd en hebben daar de meest gekke creaties voor de camera gekregen. van een 2.400pk sterke Nissan Patrol met een twinturbo V6 onder de kap, maar er komt zelfs een 2.500pk Nissan Patrol voorbij in de video!

Je kunt de witte Patrol ergens van kennen…

De eerstgenoemde Patrol kun je trouwens kennen, dat is het exemplaar wat in The Grand Tour een Porsche 918 Spyder volledig zoek reed. En waar deze Patrol de halve mijl aflegt met een topsnelheid van 220 mijlen per uur, oftewel 352 kilometer per uur, snappen wij nu hoe dat kan.

Maar zoals gezegd, deze video omvat veel meer dan een paar Patrols, denk ook aan een ongelooflijk dikke R32 GT-R, een Toyota Supra die naast een dikke motor, ook een tweetal flessen lachgas in de achterbak heeft staan, een Corvette C7 met volledig carbon body, een R35 GT-R en zelfs een Huracan Performante die binnen 800 meter de 326 kilometer per uur aan tikt.

Oftewel: ga er voor zitten en geniet!

Bron: CB Media

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.