18 jaar geleden gestolen Ferrari F50 terug gevonden!

18 jaar geleden gestolen Ferrari F50 terug gevonden!

Het zal je maar gebeuren, je bent in de positie om een Ferrari te kunnen kopen. En dan is er iemand die je Ferrari even van de oprit komt halen..

Je hoort vaak genoeg dat er sturen uit BMW’s worden gestolen of Audi RS modellen worden gejat om vervolgens ergens een ramkraak te zetten, iets soortgelijks overkwam een Italiaanse autoliefhebber in 2003.
Een hyper exclusieve Ferrari werd gestolen, om precies te zijn de iconische Ferrari F50. Wat je je mogelijk meteen af vraagt is, hoe kan je een Ferrari F50 over het hoofd zien en al 18 jaar lang “kwijt” zijn.

De F50 is na de diefstal direct het land uit gehaald en in goed geheim verduisterd. Na zo’n 18 jaar duikt de exclusieve Ferrari dan toch uit het niets op. Ditmaal in Canada, waar men probeert de auto de Verenigde Staten binnen te krijgen. Gelukkig zonder succes, want bij een douane control valt op dat het serienummer weg is geveild en dus onleesbaar is.
De auto wordt in beslag genomen omdat de zaak niet wordt vertrouwd.

Na een lang onderzoek blijkt dat dit de Ferrari F50 is die in 2003 gestolen wordt in Italië! Momenteel wordt er druk onderzocht wie de eigenaar was van de F50. Zodra dit bekend is zal het exclusieve paardje zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar worden gebracht. Helaas zal dit nog wel even duren, aangezien er meerder personen beweren de eigenaar te zijn van de Ferrari F50…

Thomas Heule