16 september Nürburgring Drive 2012!

16 september Nürburgring Drive 2012!

Zoals iedereen weet is het mooiste en meest legendarische circuit van Europa de Nürburgring, een gevaarlijk maar ook prachtig lang circuit. Velen europeanen bezoeken dit circuit voor de ”touristenfahrten”. Voor 26,- euro kun je rijden over de 22,8km lange weg die de Nordschleife heet.

Wij, van hartvoorautos.nl, organiseren een rit richting de Ring, het is een fantastisch gebied om te rijden en de rit er naar toe is natuurlijk ook al erg leuk vanwege de Autobahn waar men zijn grenzen kan verleggen en wellicht een nieuw persoonlijk snelheidsrecord kan bereiken.

Wij zullen met elkaar richting de Nurburgring rijden, wat men daar doet (rondkijken, rijden, het circuit op) moet iedereen zelf weten. Het is een dag om de passie die wij allen voor auto’s hebben, te delen. Maar wanneer men op zichzelf even rond wilt rijden kan dit natuurlijk ook. Aan het eind van de dag rijden wij gezamenlijk weer terug richting Nederland.

Het lijkt ons een mooie gelegenheid om nog even van het supercar seizoen te genieten, net nu het nog mooi weer lijkt te worden!. Zondag 16 september is de dag dat de Nürburgring Drive 2012 plaatsvindt, dus zet hem in je agenda!


Aanmelden en meer informatie over aanvangstijd en locatie kan via: info@hartvoorautos.nl

Kosten: aan deze rit zijn geen kosten verbonden, zorg zelf voor eten en drinken

Gezellige dag naar een prachtig circuit, samen genieten van elkaars auto’s, niets leuker dan dat toch? Meld je nu aan!

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.