Unieke 1200PK GTR gaat onder de hamer

Unieke 1200PK GTR gaat onder de hamer

Ben jij opzoek naar ultieme snelheid en een tijdloos design, dan is deze GTR misschien wel iets voor jou! Vandaag is er een indrukwekkende Nissan GTR online gekomen op het veilingplatform Automotive Auctions.

Foto’s door: Automotive Auctions

De Nissan GT-R is al een icoon op zichzelf, maar met deze indrukwekkende upgrades wordt het naar een geheel nieuw niveau getild. Met dit monster trek je de straatstenen uit de grond en strepen op de dragstrip. Houd je er meer van om bochten te nemen, kun je ook plaatsnemen in deze witte Nissan. De volledige rolkooi, 4-punt gordels en de vele carbon interieur delen zorgen ervoor dat je vanaf het moment van instappen weet dat het serieus is.

Als je kijkt naar het exterieur van de auto, kun je ook niet om de carbon onderdelen heen. De unieke louvres in de voorschermen, spoiler, diffuser en frontlip zorgen ervoor dat de auto er een stuk agressiever uit ziet. Het eerste wat opvalt is de unieke carbonfiber NISMO spoiler welke zorgt voor de nodige downforce.

Deze unieke krachtpatser zal echter snel van eigenaar wisselen, dus wacht niet te lang als je geïnteresseerd bent. Het is een zeldzame kans om een auto van dit kaliber te bemachtigen. Of je nu een verzamelaar bent die op zoek is naar een waardevolle toevoeging aan je collectie, of gewoon iemand die een onvergetelijke rijervaring wil, de Nissan GT-R met 1200 pk is de auto waar je naar op zoek bent.

Bekijk hieronder ter illustratie hoe een ritje met een 1200PK GTR eraan toe kan gaan.

Video door: AutoTopNL

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.