1.580PK Liberty Walk Nissan GT-R alias Godzilla

1.580PK Liberty Walk Nissan GT-R alias Godzilla

Godzilla, voor velen een monster dat men kent uit de film, voor autoliefhebbers is een Nissan (Skyline) GT-R de belichaming van dit woord. Een Amerikaanse tuner heeft zich gewaagd aan de een R35 GT-R en het resultaat is nogal, ehh, opzichtig.

Deze GT-R is een combinatie van een aantal JDM-tradities gecombineerd met moderne twists en is gedoopt tot de Nissan GT-R RS Edition. En nee, dat is geen verwijzing naar een V8 uit de schappen van Audi onder de kap.

Nee, de motor is de welbekende 3.8 liter V6 die een partijtje pre-workout achter de kiezen heeft waar Joel Beukers en Mobicepp verlegen van worden. Deze jongens zijn niet langzaam, maar de GT-R in kwestie laat ze achter. Met 2.0 seconden naar de 100 en een topsnelheid van 330 kilometer per uur maken het een geduchte tegenstander voor Joel’s 812 Superfast en Mobicepp’s Aventador SVJ.

But there’s more!

Maar het uiterlijk van deze auto is de aandachtstrekker, van het Humble Satin Metallic Blue tot het Godzilla-artwork, de goud-bronze accenten waaronder de brackets voor de picknicktafel achterop. Wil deze auto je bekoren, dan moet je echt een fan zijn van de Japanse tuningstijl. Niet in de laatste plaats vanwege de 20 inch two-tone Forgiato velgen. Het is een bonte verzameling bij elkaar, waarbij het interieur zich vooral laat kenmerken door de rolkooi en het dry-carbon.

De heren van Road Show International zijn niet bang van een opzicht project meer of minder, getuige hun Instagram-pagina en het zijn stuk voor stuk aandachttrekkers eerste klas. Maar, zou jij je GT-R, Urus of Cullinan zo aanpassen?

Bron: RoadShowInternational

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.