1.001PK Audi RS6 C8: MTM doet het!

1.001PK Audi RS6 C8: MTM doet het!

De eerste RS6 van de C8-generatie dateert alweer van eind 2019 en waar we in het begin moesten wennen aan het nieuwe lijnenspel, zijn we in de tussentijd groot fan van de power-Avant. Deels komt dat natuurlijk ook door alle tuners die zich hebben losgelaten over hun versie van deze van origine 600PK sterke gezinsauto.

MTM heeft een tweetal heerlijke videos op Youtube staan waarin zij hun eigen versie van de Audi RS6 los laten. Maar niet met 600PK, nee, deze auto rijdt veilig op 1.001PK! Je leest het goed, dit is het vermogen van een Bugatti Veyron. En dat dat hard gaat, vanzelfsprekend:

0 – 100: 2,9 seconden

100 – 200: 5,7 seconden

En de sprint van 0 naar 300 wordt geklaard in een verbazingwekkende 15 seconden rond!

Deze tot stage 4 getunede RS6 is een raket en het mooiste van allemaal: je kunt bij MTM een garantiepakket kopen waarbij je vanaf de inschrijving van je RS6 nog 2 of 3 jaar garantie bij kunt kopen. Denk jij nou: ‘Dit moet ik hebben!’, alle informatie over dit bizarre tuning-project vind je HIER in de configurator van MTM.

En mocht je dit nog niet bizar genoeg vinden, er is altijd meer. Kijk maar naar het RS6 C8-project van Wheelsandmore.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.