Nieuws

Ook Porsche 918 Spyder aanwezig op Spring Event 2016!

Nog een kleine zes weken en dan kunnen we ons op gaan maken voor het leukste supercarfeestje van Nederland, België en Duitsland: Spring Event 2016 op zaterdag 24 september!

Zoals ieder jaar belooft het ook dit jaar een waar spektakel te gaan worden met onder andere racende Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches, BMW M en Mercedes-AMG modellen! Deze auto’s, en uiteraard ook auto’s van andere merken, zullen het tegen elkaar opnemen op de dragstrip: een lang stuk asfalt op de oude ladingsbaan van Weeze Airport (DE). Ook kunt u ze in zijwaartse actie zien op het speciaal geprepareerde drift paddock! Tot slot zal de baan worden omgezet tot een kort maar zeer uitdagend circuit. Kortom; voor ieder wat wils!

Meedoen?
Bent u zelf in het bezit van een sportieve bolide en wilt u uw auto eens legaal uitlaten op een veilige locatie? Haast je dan naar de website van Petrolhead Events want er zijn nog plekken beschikbaar! Klik hier.

Bezoeken?
Wilt u graag alleen kijken naar al het moois op vier wielen? Ook dat kan natuurlijk! Op de website van Petrolhead Events kunt u uzelf opgeven als bezoeker! Klik hier.

Locatie
Spring Event vindt plaats op het terrein van Weeze Airport; een unieke locatie waar u normaliter niet zomaar op terecht kunt komen. De coördinaten van deze locatie zijn: N 51 36.533, E 6 7.17. Vanaf Utrecht is het nog geen 1,5 uur rijden.

Porsche 918 Spyder
Een van de meest recente inschrijving ontvingen wij via onze Duitse vrienden van Club 550+ en betreft een Porsche 918 Spyder. Je kent hem wel; die plug-inhybride sportwagen met een totaalvermogen van 887 pk. Goed voor een 0 tot 100 km/h sprintje in 2,3 seconden en een topsnelheid van 340 km/h. Wie zal het tegen hem opnemen? Een Bugatti, een Koenigsegg? Kom het 24 september bekijken op Spring Event 2016!

Ben je erbij? Geef het dan aan op de evenementen pagina op Facebook > http://bit.ly/2bfL0dv

Porsche 918 Spyder - Club 550+

26-jarige petrolhead in hart en nieren. Heeft oog voor detail. Social media content specialist. Is vooral actief achter de schermen en draagt de verantwoordelijkheid voor de Hart voor Auto's video's.