Nieuws

De Golf R-line prijslijst is bekend!

Het is weer tijd voor een schaap in wolfskleren! Ditmaal is het Volkswagen met hun vernieuwde Golf R-Line.

De aankondiging was er al, maar nu weten de liefhebbers ook hoeveel geld ze er de komende 3 maanden voor opzij moeten gaan zetten. De R-Line moet namelijk ergens in Maart bij de dealers terecht gaan komen.

Het stoerdere broertje van de normale Golf heeft onderhuids weliswaar niets extra’s te bieden, maar daar is het dan ook “zomaar” een R-Line voor. Laten we daarom van geluk spreken dat de strakkere uitvoering geen godsvermogen meer kost. Voor maximaal €2.295 heb je de meest uitgebreide Golf R-Line die er te krijgen is. Nog steeds niet echt heel goedkoop, maar goed.

Overigens zijn er meerdere pakketten verkrijgbaar. Zou je voor de goedkoopste optie kiezen, dan wordt enkel het exterieur aangepast. Zo is de voorbumper iets aerodynamischer, en daarmee iets agressiever. Daarnaast zal je Golfje ook nog gaan beschikken over een nieuwe diffuser, dikkere knalpijpen en uiteraard die cliché badges. Voor dit goedkopere pakket zul je hoogstens €1.300 moeten neertellen.

Het duurdere pakket zal naast het nieuwe lichaam nog wat frisse interne goodies aan de koper presenteren. Zo krijg je bij het volledige pakket strakke sportstoelen en een aangepast infotainmentsysteem. Als klap op de vuurpijl krijgt de consument keuze uit een aantal nieuwe velgen, waarbij er twee mogelijke maten zijn: 17 en 18 inch.

Mocht je je eindejaarsbonus dus nog niet verkwist hebben, denk dan a.u.b. twee keer na voor je die nieuwe Golf gaat halen. Kans is groot dat je glimlach dan iets breder zal zijn als je wegloopt van je nieuwe zakelijke compagnon.

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.