Nieuws

Psst! In beslag genomen CLS BRABUS 850 kopen?

Mercedes-Benz CLS500 BRABUS - Domeinen Roerende Zaken

Regelmatig worden er bij de Domeinen Roerende Zaken veilingen gehouden van in beslag genomen goederen waaronder ook voertuigen. Deze goederen worden verkocht zonder garantie en zonder dat men ze van tevoren mag proberen; slechts bekijken is toegestaan.

Hoewel er geen garantie gegeven wordt is een aanbieding soms te mooi om te laten liggen. Ben je nou al jaren fan van BRABUS? Dan is dit wellicht je kans! De Mercedes-Benz betreft een CLS500 en is opgeleukt door de Duitse tuner BRABUS. Dat betekent een dikkere bodykit, een luid uitlaatsysteem en een flink gepeperde motor. Hoewel er ‘850’ op de achterzijde prijkt, vraag ik mij toch af of het hier om een 850 pk sterk model gaat; normaliter zien we dit namelijk alleen op basis van de CLS63 AMG. De auto ziet er verder in ieder geval goed uit, heeft een kilometerstand van 114.314 en de APK loopt tot oktober 2017.

Dat je soms leuk kunt shoppen bij de Domeinen bewijzen onderstaande veilingresultaten wel. De Mercedes-Benz S63 AMG werd gegund voor €26.122,- en de GLE63 S voor €135.000,-

Mercedes-Benz CLS500 BRABUS - Domeinen Roerende Zaken

Mercedes AMG - Domeinen Roerende Zaken

Mercedes AMG - Domeinen Roerende Zaken

26-jarige petrolhead in hart en nieren. Heeft oog voor detail. Social media content specialist. Is vooral actief achter de schermen en draagt de verantwoordelijkheid voor de Hart voor Auto's video's.

1 Comments

Comments are closed.